Home Over Stand Systems FOGA SYMA LT-SYSTEMS SPEEDWALL Contact

Met ruim 25 jaar ervaring in de beurzenwereld en de systeemwereld in het bijzonder is het tijd voor een radicale aanpak ! Het kan en moet beter, sneller, kwalitatiever en vooral goedkoper. De beursdeelnemer is veeleisend, men verlangt een mooie funktionerende en communicerende stand voor zeer scherpe prijzen. Stand Systems kan voor de standbouwer de beste en meest economische oplossing aanbieden. Zijn er binnen het bedrijf reeds bestaande ‘standaarden’ waarmee projecten gebouwd worden ? Stand Systems biedt binnen de maatvoering alternatieven aan. Heeft u als standbouwer systemen met 4 mm of 8 mm sleufbreedtes ? Wij kunnen uw profielen verzorgen voor scherpe prijzen en met een hoge kwaliteit.

Stand Systems levert vanuit voorraad meer dan 500 verschillende soorten aluminium profielen en accessoires voor de nederlandse standbouw en staat garant voor een snelle en betrouwbare levering, zowel op ‘lengte’ als geconfectioneerd.

Welke produkten kan Stand Systems leveren?

- Aluminum standbouw systemen met 4 mm of 8 mm systeemsleuf;
- Verhoogde vloer systemen in huur of koop;
- Verlichting in halogeen of LED;
- Profielen voor grootbeeld printing;
- Emballage konstrukties voor stand systemen;
- Project specials;
- Advies en begeleiding op projectbasis.
- Opbouw en demontage begeleiding voor uw systeemprojekten

Bent u als standbouwbedrijf ook gedwongen scherp op de kosten te letten dan heeft u nu de kans om uw projecten meer rendement te geven !

Bel nu met Stand Systems voor een afspraak: 06 53 261 761, en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum Profielen