Home Over Stand Systems FOGA SYMA LT-SYSTEMS SPEEDWALL Contact

http://lt-systems.de/deutsch/download  

 

Binnen de beurzenwereld is Ling Tong Systems (LT-Systems) een begrip. Met een grote fabriek in Shanghai China waar de aluminium profielen worden geproduceerd en een europees magazijn in het Ruhr gebied heeft Ling Tong een gedegen positie verworven in de markt voor de 4mm systeemsleuf breedtes.

De ontwikkelaar van de bekende 'Tension Lock' heeft voor veel professionalisering gezorgd. Grote beurslocaties in de wereld bouwen individuele- en uniforme stands met het programma van LT-Systems.

Binnen de standaard van 4mm sleufbreedte biedt LT-Systems systeembouwoplossingen die ruim onder de gangbare europese price-levels liggen. Door een strakke logistiek tussen China en Europa zijn de profielen zowel op lengte (5 en 6 m) als geconfectioneerd (maatspecifiek) verkrijgbaar. Levertijden zijn hierdoor teruggebracht tot enkele dagen, echter met de voordelen van productie in China.

Stand Systems is de exclusieve importeur van LT-Systems in Nederland. Bel met 06 53261761 voor info en een vrijblijvende prijsopgaaf. U wilt toch niet de hoofdprijs betalen ! Een papieren en een digitale Catalogus zijn beschikbaar.

 

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum longtongbewerkt